Regulile Cabinetului

Pentru că este o activitate bine reglementată, întâlnirea prilejuită de decizia de a apela la psiholog, se desfăşoară, în cadrul cabinetului situat în incinta Policlinicii Endocenter din Bucureşti, Str. Arh. Gh. Sterian, Nr. 8, urmând respectarea unor Reguli şi a unor Drepturi şi Obligaţii atât ale psihologului cât şi ale pacientului.

Ca şi client al cabinetului psihologic sunteţi rugat să tineţi cont de următoarele reguli estenţiale pentru o bună funcţionare a activităţilor desfăşurate:

· Prima şedinţă se stabileşte cu programare telefonică sau în cadrul Policlinicii Endocenter. Nu se admit programările făcute în numele altei persoane, decât dacă este vorba de un minor. Consultaţia/şedinta are durata maximă de 90 de minute. 

· Sunteţi rugat să fiţi punctual.

· Anularea unei programări se face cu minim 24 de ore înainte, în caz contrar, sedinţa trebuie achitată. 

· Pentru evitarea întreruperilor în timpul şedinţei, se recomandă închiderea telefonului mobil sau punerea acestuia pe silenţios. 

· Comportamentul necontrolat, agresivitatea verbală şi/sau fizică în cadrul cabinetului, NU sunt tolerate şi impun încetarea colaborării.

· Dreptul de a alege începerea sau sistarea colaborării aparţine atât pacientului, cât şi psihologului.

· Decizia de a încalca recomandarea psihologului de a consulta, în caz de nevoie, medicul psihiatru, intra în responsabilitatea pacientului.

· Intervenţia psihologică este complementară tratamentului psihiatric şi nu impune excludere reciprocă.